Prikaži više Prikaži manje

170542

I SUNCE JE ZVIJEZDA

7,95
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-360-262-2
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2021

O knjizi I SUNCE JE ZVIJEZDA

Priča o jednoj curi, jednom dečku i svemiru

Natasha je cura koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Ne zanosi se snovima koji se nikada ne ostvaruju. Definitivno nije od onih cura kojima se desi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred newyorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kada njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati. Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njena priča. Ili?

Daniel je uvijek bio poslušan sin, dobar učenik, radio ono što su roditelji od njega očekivali. Nije pjesnik, a kamoli sanjar. No kada je ugledao Natashu, sve se promijenilo. Nešto u Natashi natjeralo ga je da pomisli da mu je sudbina namijenila nešto posve iznimno. Ne samo njemu. I njoj također.

Svemir je nepregledan, svemir je beskonačan, a ipak je sve povezano. Svaki trenutak u našim životima vodio je do ovoga sadašnjeg trenutka. Pred nama su milijuni mogućih budućnosti. I svatko može samo jednom odlukom, u jednom trenutku, skrenuti u paralelni svijet nekog drugog života. No koji će se od njih doista ostvariti?

„Duboko proživljena priča… vrlo dirljiva a istodobno ispunjava naša najviša očekivanja“ – Kirkus

„Poetično i očaravajuće, govori o sudbini, slama srce, budi nadu.“ – Booklist

„Nicola Yoon uspjela je napisati ljubavnu priču koja je pametna, a nije cinična… koja je dirljiva, a nije ljigava.“ –The Center for Children's Books

„Prekrasno.“ – People

„Razotkriva nam ljudske nade, snove i kajanja.“ – Entertainment Weekly

NICOLA YOON (1972.) odrasla je na Jamajci i u New Yorku (Brooklyn). Trenutačno živi u Los Angelesu sa suprugom i kćeri. Njezin je prvi roman Sve, baš sve s maštovitim ilustracijama njezina supruga Davida Yoona, doživio podjednako velik uspjeh i kod čitatelja i kod kritike, te dospio među finaliste nacionalne nagrade za književnost za mlade i na prvo mjesto ljestvice bestselera New York Timesa.

Autor/i
Preveo(la)
Zrinka Pavlić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-360-262-2
Uvez
meki
Godina izdanja
2021
Broj stranica
326
Format
23 x 15 cm

Od istog autora

-10%PLES ZA POČETNIKE
10,75 11,95 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:9,56