Prikaži više Prikaži manje

135089

SVE, BAŠ SVE

13,14
dostupno
ISBN ISBN: 9789533435565
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2017

O knjizi SVE, BAŠ SVE

NAS DVOJE JEDNO KRAJ DRUGOGA I ČITAV SVIJET IZMEĐU NAS. ALI RISKIRAT ĆEMO SVE… RADI LJUBAVI.

Bolujem od rijetke i slabo poznate bolesti. Ukratko, alergična sam na sve, na cijeli svijet. Ne napuštam kuću, zapravo nisam izašla iz nje već sedamnaest godina. Jedini ljudi koje viđam su mama i moja njegovateljica Carla.

Međutim, jednog dana se ispred susjedne kuće pojavio kamion za selidbe. Pogledala sam kroz prozor i ugledala njega. Visok je, mršav i sav u crnom – crna majica, crne traperice, crne tenisice i crna kapa koja mu potpuno prekriva kosu. Zamijetio me kako virim kroz prozor i uzvratio pogled. Gledali smo se bez treptanja. Nisam mogla skrenuti pogled. Zove se Olly.

Možda i ne možemo predvidjeti budućnost, ali ponešto ipak možemo. Na primjer, sigurna sam da ću se zaljubiti u njega. I to će potpuno sigurno biti prava katastrofa.

„Rijetko nabasaš na knjigu koja je potpuno drukčija i tako savršena. Ljubitelji Johna Greena i Rainbow Rowell ovo ne smiju propustiti (dakle, svi, baš svi).“ Justine Magazine

„Predivno i tako lirično.“ New York Times

„Nježna, maštovita i prekrasno napisana Sve, baš sve jedna je od najboljih knjiga koje sam pročitala ove godine.“ Jodi Picoult

„Romansa koja će vas posve obuzeti.“ Publishers Weekly

NICOLA YOON odrasla je na Jamajci i u Brooklynu. Trenutno živi u Los Angelesu, sa suprugom i kćeri, koje voli više od svega. Sve, baš sve njezin je prvi roman. Ovo je priča o tajnama, lažima, ljubavi i otkriću. Način na koji autorica opisuje Madelinein svijet pomoću prekrasnih slika tjera čitatelja da cijeni male stvari u životu. Zaista, ali zaista preporučujem ovaj roman jer ima najbolju priču ikad i fantastičan završetak te definitivno vrijedi uzeti ovu knjigu u ruke. Ako ste ljubitelji knjiga poput Greška u našim zvijezdama, Ako ostanem i Prije nego umrem, onda je ovo prava knjiga za vas.

 

Autor/i
Preveo(la)
Kristina Kegljen
Nakladnik/ci
ISBN
9789533435565
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2017
Broj stranica
303
Format
24 x 15 cm

Od istog autora

-10%PLES ZA POČETNIKE
10,75 11,95 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:9,56