- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- LOVAČKA KUHINJA
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

O knjizi LOVAČKA KUHINJA
Knjiga kuharskih recepata "Lovačka kuhinja", Borisa Kauzlarića, nastala je kao svojevrstan kompendij autorovog dugogodišnjeg rada temeljenog na koliko snažnoj želji i maru da se ugodi njegovu visočanstvu gostu, toliko možda još i više težnji, vođenoj nemirnim duhom, za stalnim istraživanjem usmjerenim ka poboljšanjima i okusa i mirisa i dizajna jela od divljači. Ova specijalizirana kuharica sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavna
jela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je stoga, osim u ugostiteljstvu, jednako dobro uporabljiva i u kućanstvima. Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijeva
ekskluzivitet, da je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima.