Prikaži više Prikaži manje

25944

MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

13,14
11,83
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,51 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-6926-59-6
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2008

O knjizi MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači" nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači" iz skupine ,,BLV lov i praksa" istog autora.
Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

Preveo(la)
Petra Pentić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-6926-59-6
Uvez
meki
Godina izdanja
2008
Broj stranica
127
Format
21 x 15 cm

Najprodavanije iz kategorije

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:16,35 
-10%MJESEČEV KALENDAR
23,77 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:31,74 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:38,22 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:41,41