Prikaži više Prikaži manje

25944

MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

13,14 | 99,00 kn
11,83 | 89,13 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,51  | 79,20 kn
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-6926-59-6
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2008

O knjizi MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači" nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači" iz skupine ,,BLV lov i praksa" istog autora.
Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

Preveo(la)
Petra Pentić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-6926-59-6
Uvez
meki
Godina izdanja
2008
Broj stranica
127
Format
21 x 15 cm

Najprodavanije iz kategorije

-10%PLETENJE
23,77  | 179,11 kn26,41  | 199,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:21,13  | 159,20 kn
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,71  | 269,09 kn39,68  | 299,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:31,75  | 239,20 kn
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00  | 323,99 kn47,78  | 360,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:38,22  | 288,00 kn
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,58  | 350,97 kn51,76  | 390,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:41,41  | 312,00 kn
-10%ENCIKLOPEDIJA PASA
59,61  | 449,12 kn66,23  | 499,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:52,98  | 399,20 kn