Prikaži više Prikaži manje

172821

ORKESTAR PRIČA PRIČU - Labuđe jezero

19,00
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-0-62027-8
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2019

O knjizi ORKESTAR PRIČA PRIČU - Labuđe jezero

Ovo je priča o princu, princezi labudici i zlom čarobnjaku. Počinje na šumskoj čistini, negdje daleko, iza sedam mora i sedam gora. Princ Siegfried slavi 21. rođendan, zabavlja se s prijeteljima. Stiže njegova majka, kraljica i objašnjava da je već vrijeme da nađe ženu i počne se brinuti za kraljevstvo. A on samo razmišlja da ode nekamo daleko.

Prepusti se priči, neka te obuzme čarolija Labuđeg jezera. Saznat ćeš kako će se princeza Odetta spasiti od strašne kletve kojom ju je zli čarobnjak zarobio u tijelo labudice. Očarat će te ples malenih labudova na jezeru. Upoznat ćeš Odiliju koja je Odetti slična kao blizanka, i na kraju otkriti kako se Odetta borila protiv zlog čarobnjaka i izborila svoju slobodu. Uzbudljiva priča na svakoj je stranici oživljena predivnim ilustracijama i originalnim glazbenim dionicama.
Pritisnite notu i poslušajte, a na kraju knjige potražite sve glazbene ulomke s objašnjenjima i osnovnim glazbenim pojmovima. Upoznajte Petra Iljiča Čajkovskog, učite o glazbenim instrumentima i uživajte u predivnoj glazbi!

Preveo(la)
Marija Ott Franolić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-0-62027-8
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2019
Broj stranica
24
Format
31 x 15 cm