Prikaži više Prikaži manje

168552

PROJEKT BARNABUS

19,78
17,80
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 15,82 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-313-824-4
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2022

O knjizi PROJEKT BARNABUS

Ova napeta, a topla priča prepuna nevjerojatnih detalja slavi hrabrost, solidarnost i različitost te govori o tome koliko je važno slijediti svoje snove i pronaći mjesto kojemu zaista pripadamo, mjesto u kojem savršenstvo znači biti vjeran sebi i svojim prijateljima.

U svijetu savršenih ljubimaca Barnabus je nesavršen, stoga je skriven od pogleda sve dok ga san o slobodi ne povede u opasnu pustolovinu zajedno s njegovim nimalo običnim prijateljima.

Duboko pod zemljom, ispod trgovine Savršeni ljubimci, gdje djeca mogu kupiti „savršena” bića stvorena genetičkim inženjeringom, postoji tajni laboratorij. Barnabus i njegovi prijatelji zatočeni su i žive u tom laboratoriju jer nitko od njih nije savršen… Svi su oni neuspješni projekti. Barnabus nikad nije bio izvan svojeg sićušnog staklenog zvona. Međutim, on sanja o tome da će jednoga dana vidjeti svijet iznad zemlje o kojemu mu je pripovijedao njegov prijatelj žohar Pip: svijet s blistavim, srebrnim jezerima, zelenim stablima i planinama koje sežu sve do neba, osvijetljene vlastitim zvjezdicama.

No Barnabus će morati doći do vanjskoga svijeta i prije nego što je mislio jer zelena gumena odijela namjeravaju reciklirati sve neuspješne projekte… a Barnabus ne želi da ga pretvore u nekog mekšeg i čupavijeg ljubimca s većim očima. On samo želi biti ono što jest. Stoga odluči da je kucnulo vrijeme za bijeg. Zahvaljujući svojoj maloj surli, i uz mnogo suradnje i hrabrosti, Barnabus kreće u potragu za slobodom ‒ i za mjestom gdje će on i prijatelji napokon biti prihvaćeni onakvi kakvi jesu.

Autor/i
Preveo(la)
Ozren Doležal
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-313-824-4
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2022
Broj stranica
70
Format
26 x 15 cm