- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- RIBLJA JELA
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

O knjizi RIBLJA JELA
Recepti iz ove knjige plod su tradicije dobroga okusa i jednostavnosti, koja ima sve više poklonika. Kuhinja zasnovana na morskim plodovima veliča svježinu, primam ljive mirise, ali i visokovrijedne prehrambene sastojke. Otkrit ćete zadovoljstvo pripremanja svijetlog i nježnog mesa koje ima široku paletu okusa, a pojačano odgovarajućim mirodijama može iznenaditi i najiskusnije nepce naoko jednostavnim kombinacijama i
upravo stoga jedinstvenim jelima.
Od zapečenih školjaka do špageta, od brodeta do bakalara, raznovrsnost ponude ovdje je raspoređena u predjela, topla predjela i glavna jela ne da bi se odredili obroci s ribom ili morskim plodovima već radi preglednijeg organiziranja dijela ponude koju su autorice prikupile zahvaljujući vlastitome iskustvu, znatiželji i mašti.