- comics
- computer science
- current affairs
-
dictionaries / grammars / foreign languages
-
dictionaries
- croatian dictionaries
- czech dictionaries
- dictionary of art
- english dictionaries
- french dictionaries
- german dictionaries
- greek dictionaries
- italian dictionaries
- latin dictionaries
- polish dictionaries
- portuguese dictionaries
- romanian dictionaries
- russian dictionaries
- spanish dictionaries
- slovak dictionaries
- slovenian dictionaries
- foreign languages
- grammar
-
dictionaries
- economics
- gifts
- encyclopedia / handbooks
- erotica / sex
- history
- hobbies
- humour
- literature
- magazines
- maritime affairs
- multimedia publications
- natural science
- other editions
- politics
- popular science
-
reading
- 1st grade of elementary school
- 2nd grade of elementary school
- 3rd grade of elementary school
- 4th grade of elementary school
- 5th grade of elementary school
- 6th grade of elementary school
- 7th grade of elementary school
- 8th grade elementary school
- 1st grade of high school
- 2nd grade of high school
- 3rd grade of high school
- 4th grade of high school
- religion / mythology
- social sciences
- technology / engineering / construction
- textbooks
- textbooks of vocational schools and faculties
- tourism
- travel-records

About the book PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE
Tajna očuvanja našeg zdravlja ieži u umijeću priiagođavanja promjenama u prirodi. Kao što se odijevanjem prilagođavamo različitim godišnjim dobima tako je važno i načinom prehrane pratiti promjene u prirodi. Neke namirnice i načini pripreme griju naš organizam, dok ga druge namirnice i načini pripreme hlade. Stoga je važno znati prilagoditi način kuhanja određenom godišnjem dobu kako bismo ne samo očuvali zdravlje i održali imunitet na visokoj razini, već i iskoristili sav svoj potencijal te uživali u promjenama i izazovima svakog godišnjeg doba.
Ova je mala serija - Proljeće, Ljeto, Jesen i Zima - zamišljena kao praktičan i jednostavan vodič koji će vas nadahnuti maštovitim i zdravim receptima kako biste imali idealan jelovnik za svako godišnje doba.
Svi su recepti iz bogate riznice iskustva prvog imena prirodne prehrane u Hrvatskoj Jadranke Boban Pejić, koja već dvadesetak godina održava seminare kuhanja prema godišnjim dobima te savjetuje kako uživati u mirisima i okusima sezonskih namirnica, a pritom brzo pripremiti zdravi obrok. Ovo je njezin osobni izbor najboljih i najomiljenijih recepata, stoga - uživajte!