PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE
O knjizi PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE
Tajna očuvanja našeg zdravlja ieži u umijeću priiagođavanja promjenama u prirodi. Kao što se odijevanjem prilagođavamo različitim godišnjim dobima tako je važno i načinom prehrane pratiti promjene u prirodi. Neke namirnice i načini pripreme griju naš organizam, dok ga druge namirnice i načini pripreme hlade. Stoga je važno znati prilagoditi način kuhanja određenom godišnjem dobu kako bismo ne samo očuvali zdravlje i održali imunitet na visokoj razini, već i iskoristili sav svoj potencijal te uživali u promjenama i izazovima svakog godišnjeg doba.
Ova je mala serija - Proljeće, Ljeto, Jesen i Zima - zamišljena kao praktičan i jednostavan vodič koji će vas nadahnuti maštovitim i zdravim receptima kako biste imali idealan jelovnik za svako godišnje doba.
Svi su recepti iz bogate riznice iskustva prvog imena prirodne prehrane u Hrvatskoj Jadranke Boban Pejić, koja već dvadesetak godina održava seminare kuhanja prema godišnjim dobima te savjetuje kako uživati u mirisima i okusima sezonskih namirnica, a pritom brzo pripremiti zdravi obrok. Ovo je njezin osobni izbor najboljih i najomiljenijih recepata, stoga - uživajte!