Prikaži više Prikaži manje

20394

PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE

6,84
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-257-049-6
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2007

O knjizi PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE

Tajna očuvanja našeg zdravlja ieži u umijeću priiagođavanja promjenama u prirodi. Kao što se odijevanjem prilagođavamo različitim godišnjim dobima tako je važno i načinom prehrane pratiti promjene u prirodi. Neke namirnice i načini pripreme griju naš organizam, dok ga druge namirnice i načini pripreme hlade. Stoga je važno znati prilagoditi način kuhanja određenom godišnjem dobu kako bismo ne samo očuvali zdravlje i održali imunitet na visokoj razini, već i iskoristili sav svoj potencijal te uživali u promjenama i izazovima svakog godišnjeg doba.
Ova je mala serija - Proljeće, Ljeto, Jesen i Zima - zamišljena kao praktičan i jednostavan vodič koji će vas nadahnuti maštovitim i zdravim receptima kako biste imali idealan jelovnik za svako godišnje doba.
Svi su recepti iz bogate riznice iskustva prvog imena prirodne prehrane u Hrvatskoj Jadranke Boban Pejić, koja već dvadesetak godina održava seminare kuhanja prema godišnjim dobima te savjetuje kako uživati u mirisima i okusima sezonskih namirnica, a pritom brzo pripremiti zdravi obrok. Ovo je njezin osobni izbor najboljih i najomiljenijih recepata, stoga - uživajte!

Nakladnik/ci
ISBN
978-953-257-049-6
Uvez
meki
Godina izdanja
2007
Broj stranica
64
Format
19 x 15 cm

Najprodavanije iz kategorije

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:51,76