- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

O knjizi PROLJEĆE - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE
Tajna očuvanja našeg zdravlja ieži u umijeću priiagođavanja promjenama u prirodi. Kao što se odijevanjem prilagođavamo različitim godišnjim dobima tako je važno i načinom prehrane pratiti promjene u prirodi. Neke namirnice i načini pripreme griju naš organizam, dok ga druge namirnice i načini pripreme hlade. Stoga je važno znati prilagoditi način kuhanja određenom godišnjem dobu kako bismo ne samo očuvali zdravlje i održali imunitet na visokoj razini, već i iskoristili sav svoj potencijal te uživali u promjenama i izazovima svakog godišnjeg doba.
Ova je mala serija - Proljeće, Ljeto, Jesen i Zima - zamišljena kao praktičan i jednostavan vodič koji će vas nadahnuti maštovitim i zdravim receptima kako biste imali idealan jelovnik za svako godišnje doba.
Svi su recepti iz bogate riznice iskustva prvog imena prirodne prehrane u Hrvatskoj Jadranke Boban Pejić, koja već dvadesetak godina održava seminare kuhanja prema godišnjim dobima te savjetuje kako uživati u mirisima i okusima sezonskih namirnica, a pritom brzo pripremiti zdravi obrok. Ovo je njezin osobni izbor najboljih i najomiljenijih recepata, stoga - uživajte!