- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- JESEN - recepti
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

O knjizi JESEN - recepti
Izrazito smo sretni što Vam možemo predstaviti ovu ediciju - odabir iz tisuće recepata, od jednostavno kuhane smeđe riže do zahtjevnih slastica. Recepti, kao i njihovi autori, rezultat su dvadeset godina edukacije na području prirodne prehrane i šesnaest godina postojanja restorana Nova pri Ustanovi Makronova. Također smo ponosni što je naš trud uložen u širenje ideje prirodne prehrane i makrobiotike u Hrvatskoj poprimio tolike razmjere te što smo stekli brojne učenike i suradnike koji nastavljaju širiti nasu glavnu zamisao kao temelj i uvjet opstanka na planetu Zemlji.
Edicija Mirisi i okusi Makronove odgovor je na brojne zahtjeve polaznika seminara kuhanja i posjetitelja restorana koji žele naše najbolje recepte kao daljnje nadahnuće u svojim kulinarskim pustolovinama. No, želja nam je obratiti se i onima koji se kroz ove praktične kuharice prvi puta susreću s makrobiotikom i Ustanovom Makronova. Možda će ih upravo ovi recepti motivirati da dođu na naše seminare kuhanja ili na obrok u restoran. Ovim putem Ustanova Makronova, pionir prirodne prehrane u Hrvatskoj, ispunjava svoju jedinstvenu misiju, a tko uđe u njezin svijet, iz njega izlazi zdraviji, nadahnutiji, zadovoljniji te stečeno znanje, iskustvo i radost zdravog življenja može podijeliti s drugima.
Mirisi i okusi Makronove više su od obične kuharice. Oni su priča o naporima uloženim u promicanje istine da prirodni, organski uzgojeni, cjeloviti sastojci štite naše zdravlje, ali i čuvaju naš okoliš. To je ujedno glavna poveznica autora recepta - premda svatko od njih ima vlastiti osebujan stil, svi dijele istu strast prema kuhanju s prirodnim i cjelovitim sastojcima.